21822
page-template-default,page,page-id-21822,page-child,parent-pageid-19843,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Avís legal

 

Comentaris

Les persones usuàries de la pàgina web de Decidim podran realitzar comentaris a les notícies i continguts publicats, directament des de les xarxes socials Facebook i Twitter. Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda a la pàgina web de Decidim són únicament i exclusiva responsabilitat de les persones usuàries que els realitzen, i en cap cas seran responsabilitat de Decidim Vila-seca.

Decidim no subscriu els continguts o les opinions dels comentaris realitzats per les persones usuàries de la pàgina web de Decidim, i per tant, Decidim queda exclosa expressament de qualsevol tipus de responsabilitat relacionada amb aquests comentaris.

 

Continguts

Les persones usuàries de la pàgina web de Decidim Vila-seca podran enviar continguts. L’usuari o usuària entén que amb independència de què aquests continguts siguin publicats, Decidim no garanteix cap tipus de confidencialitat respecte aquests continguts.

L’usuari o usuària reconeix i accepta ser l’únic responsable del seu contingut i de les conseqüències de la seva publicació. Decidim no subscriu cap contingut ni cap opinió, recomanació o consell expressat en relació amb el mateix, i per tant Decidim queda exclosa expressament de qualsevol tipus de responsabilitat relacionada amb aquest contingut.

L’usuari o usuària s’obliga a no publicar o carregar cap contingut o imatge que incorpori material la possessió del qual sigui il·legal, o la utilització del qual sigui il·legal.

L’usuari o usuària s’obliga a què el contingut proporcionat no incorpori material subjecte a drets de propietat intel·lectual de tercers o d’imatge, o material subjecte a altres drets de propietat industrial de tercers (inclosos els drets d’exclusivitat o publicitat), excepte quan el titular legal d’aquests drets hagi atorgat una llicència o autorització formal a favor de l’usuari o usuària, o aquest estigui legalment autoritzat, per qualsevol altre mitjà, per publicar el material en qüestió.

Quan Decidim tingui coneixement de qualsevol possible incompliment del present apartat de l’avís legal, es reserva el dret a decidir si els continguts proporcionats compleixen els requisits de contingut estipulats i podrà eliminar aquest contingut infractor en qualsevol moment, sense necessitat de previ avís i a elecció seva exclusivament.